Over

NATUURSTEEN IS ONZE ZAAK

De ervaring in natuursteen is niet over één nacht ijs gegaan, het is namelijk een levensproject van Angelo en Maurice. Geen enkele project is hetzelfde, geen enkele klant is hetzelfde. Het vraagt soepelheid en kennis, zowel op de werf als in het atelier. Het is voor INTRASTONE telkens opnieuw een uitdaging om uw project tot een goed einde te brengen.

Over

Over Intrastone BVBA

Wij verwerken alles in eigen atelier, van opmeting tot plaatsing bent u bij INTRASTONE op het goede adres.

INTRASTONE werkt meestal B2B in onderaanneming van de betere interieur- en keukenbouwers in de regio van Sint-Niklaas en omstreken.

Wij werken enkel met eigen personeel om uw vloerwerken van kelder tot zolder te realiseren, uw kantoorgebouw, uw terras of oprit, in natuursteen in een mortelbed of lijmen van uw keramische vloer, het is bij ons in veilige handen.

Is uw betonnen bad aan een nieuw kleedje toe ? misschien zijn grote keramische platen de oplossing, afmetingen tot 3,2 meter !

Over

Vele aannemers uit het Waasland werken liefst met Belgische blauwe hardsteen, het is een duurzaam natuurproduct van Belgische bodem, dit prachtige materiaal. INTRASTONE heeft de machines voor alle bewerkingen.